Difference between revisions of "Egyptian vulture"

From Conservapedia
Jump to navigation Jump to search
m
Line 35: Line 35:
 
|sub=
 
|sub=
 
|alt=
 
|alt=
 +
|regionimg=
 +
|pop=13,000-41,000 est. (2010)
 +
|conservation=Endangered<ref>http://www.iucnredlist.org/details/22695180/0</ref>
 
}}
 
}}
  
Line 42: Line 45:
 
*''Neophron percnopterus majorensis''; eastern Canary Islands.
 
*''Neophron percnopterus majorensis''; eastern Canary Islands.
  
 +
==References==
 +
<small><references/></small>
 
[[Category:Birds]][[Category:Birds of Prey]][[Category:Vultures]]
 
[[Category:Birds]][[Category:Birds of Prey]][[Category:Vultures]]

Revision as of 15:43, November 14, 2015

Egyptian Vulture
Egyptian vulture.jpg
Scientific classification
Kingdom Information
Domain Eukaryota
Kingdom Animalia
Subkingdom Bilateria
Phylum Information
Phylum Chordata
Sub-phylum Vertebrata
Infraphylum Gnathostomata
Class Information
Superclass Tetrapoda
Class Aves
Sub-class Neornithes
Order Information
Order Falconiformes
Family Information
Family Accipitridae
Sub-family Aegypiinae
Genus Information
Genus Neophron
Species Information
Species N. percnopterus
Population statistics
Population 13,000-41,000 est. (2010)
Conservation status Endangered[1]

Subspecies

  • Neophron percnopterus ginginianus; Indian subcontinent west to southern Pakistan
  • Neophron percnopterus percnopterus; Africa: arid areas south of the Sahara; Namib Desert; Atlas Mountains. Europe: Spain, southern France, southern Balkan Mountains. Asia: Turkey eastward to south-central Asia.
  • Neophron percnopterus majorensis; eastern Canary Islands.

References