Difference between revisions of "Black-and-chestnut eagle"
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "{{Taxonomy |name=Black-and-chestnut Eagle |image= |caption= |domain=Eukaryota |kingdom=Animalia |subkingdom=Bilateria |branch=Deuterostomia |superphylum= |phylum=Chordata |subph...") |
m |
||
| Line 1: | Line 1: | ||
{{Taxonomy | {{Taxonomy | ||
|name=Black-and-chestnut Eagle | |name=Black-and-chestnut Eagle | ||
| − | |image= | + | |image=Black and Chestnut eagle.jpg |
|caption= | |caption= | ||
|domain=Eukaryota | |domain=Eukaryota | ||
| Line 31: | Line 31: | ||
|subtribe= | |subtribe= | ||
|genera= | |genera= | ||
| − | |genus= | + | |genus=Spizaetus |
|subgenus= | |subgenus= | ||
| − | |species= | + | |species=S. isidori |
|binomialname= | |binomialname= | ||
| − | |syn= | + | |syn=''Oroaetus isidori'' |
|sub= | |sub= | ||
|alt= | |alt= | ||
|regionimg= | |regionimg= | ||
| − | |pop= | + | |pop=<1,000 (2014 est.) |
| − | |conservation= | + | |conservation=Endangered<ref>http://oldredlist.iucnredlist.org/details/22696207/0</ref> |
}} | }} | ||
| + | |||
| + | ==References== | ||
| + | <small><references/></small> | ||
[[Category:Birds of Prey]][[Category:Eagles]] | [[Category:Birds of Prey]][[Category:Eagles]] | ||
Revision as of 18:52, November 26, 2018
| Black-and-chestnut Eagle | |
|---|---|
| Scientific classification | |
| Kingdom Information | |
| Domain | Eukaryota |
| Kingdom | Animalia |
| Subkingdom | Bilateria |
| Branch | Deuterostomia |
| Phylum Information | |
| Phylum | Chordata |
| Sub-phylum | Vertebrata |
| Infraphylum | Gnathostomata |
| Class Information | |
| Superclass | Tetrapoda |
| Class | Aves |
| Sub-class | Neornithes |
| Infra-class | Neoaves |
| Order Information | |
| Superorder | Passerimorphae |
| Order | Accipitriformes |
| Infraorder | Falconides |
| Family Information | |
| Family | Accipitridae |
| Sub-family | Buteoninae |
| Genus Information | |
| Genus | Spizaetus |
| Species Information | |
| Species | S. isidori |
| Synonyms | Oroaetus isidori |
| Population statistics | |
| Population | <1,000 (2014 est.) |
| Conservation status | Endangered[1] |