| Line 272: |
Line 272: |
| | !colspan="2" style="text-align:center;background:#FFFFCC; height: 24px;line-height:24px;"|Population statistics | | !colspan="2" style="text-align:center;background:#FFFFCC; height: 24px;line-height:24px;"|Population statistics |
| | |- | | |- |
| − | <!---------Population/Conservation Status -------> | + | <!---------Region image/Population/Conservation Status -------> |
| | + | |- |
| | + | {{#if:{{{regionimg|}}} | <!--then:--> |
| | + | {{!}} colspan="2"{{!}}[[Image:{{{regionimg}}}|200px]] |
| | + | }} |
| | + | |- |
| | {{#if:{{{pop|}}} | <!--then:--> | | {{#if:{{{pop|}}} | <!--then:--> |
| | {{!}} '''Population''' | | {{!}} '''Population''' |
| Line 279: |
Line 284: |
| | |- | | |- |
| | {{#if:{{{conservation|}}} | <!--then:--> | | {{#if:{{{conservation|}}} | <!--then:--> |
| − | {{!}} style="border-top:0px;"{{!}}'''Conservation status'''
| + | {{!}}'''Conservation status''' |
| − | {{!}}style="border-top:0px;"{{!}}{{{conservation|}}} | <!--else-->
| + | {{!}}{{{conservation|}}} | <!--else--> |
| | }} | | }} |
| | + | |
| | + | |
| | |}<noinclude> | | |}<noinclude> |
| | | | |
| Line 323: |
Line 330: |
| | {{Parm|sub|Subspecies|no|if one subspecies covered by article|}} | | {{Parm|sub|Subspecies|no|if one subspecies covered by article|}} |
| | {{Parm|alt|Alternative text|no|eg See article for list of subspecies|}} | | {{Parm|alt|Alternative text|no|eg See article for list of subspecies|}} |
| | + | {{Parm|regionimg|Region's image|no||}} |
| | {{Parm|pop|Population|no||}} | | {{Parm|pop|Population|no||}} |
| | {{Parm|conservation|Conservation status text|no||}} | | {{Parm|conservation|Conservation status text|no||}} |
| | + | |
| | }} | | }} |
| | <pre><nowiki>{{Taxonomy | | <pre><nowiki>{{Taxonomy |
| Line 364: |
Line 373: |
| | |sub= | | |sub= |
| | |alt= | | |alt= |
| | + | |regionimg= |
| | |pop= | | |pop= |
| | |conservation= | | |conservation= |
| | }}</nowiki></pre> | | }}</nowiki></pre> |
| | </noinclude> | | </noinclude> |